Day Zero Project - Bijkletsen

Het is al even stil hier. Niet omdat ik het opgegeven heb, integendeel. Ik ben nog steeds erg enthousiast.
Ik zou alle koopdingen op mijn lijstje willen aanschaffen (maar dat is budgetgewijs geen strak plan). Ook ben ik allerlei dingen aan het uitzoeken waar ik liefst gelijk mee aan de slag zou gaan. De geplande boeken lezen, de kringloopwinkel bezoeken, schilderen,... allemaal zo aanlokkelijk!
Maar ik maak even pas op de plaats.
Voor nu ligt de focus op andere dingen zoals werk (druk!) en ook de tuin in orde brengen staat op de to do lijst, zodat het grote werk gedaan is. Dan kan ik in de mooie maanden ook genieten in plaats van nog vanalles te moeten doen.
Misschien lees ik dat stapeltje boeken dan wel onder een stralend zonnetje in de opgeruimde tuin.
(Oké, ik beken, ik ben wel al (weer) begonnen met lezen in 'De mooie voedselmachine' dus dat doel zal allicht niet al te lang op zich laten wachten.)

Vinden jullie het soms ook lastig om op dingen te focussen en niet alles tegelijk te doen?
Reacties

 1. Ha, ik snap je! Je wil zoveel mogelijk gedaan krijgen van die lijst dat je dat op dat moment niet lukt wegens andere prioriteiten. Is hier precies zo! Ach, niemand die ons achterna zit toch? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, er is inderdaad geen haast bij en het mag geen 'moeten' worden.
   't Is ook vooral dat er wel heel leuke dingen bij zijn, waar ik wel zin in heb om ze te volbrengen. Maar ach, als ik het dan rustig kan doen, de tijd ervoor nemen en echt van het moment genieten na mijn gedane werk, zal het des te leuker zijn :)

   Verwijderen
 2. Oh dat boek heb ik ook! Ooit uitgelezen maar ik zou het wel graag opnieuw willen lezen maar mijn schoonzus heeft het geleend dus ik moet nog wat geduld hebben :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, grappig dat jij het ook hebt! Echt een boeiend, maar tegelijk ook zo hilarisch beschreven boek, en dan die tekeningetjes maken het helemaal af.
   Had het ook al eerder een keer gelezen maar merk dat ik er bitter weinig van onthouden heb.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Day Zero Project #9 - 35. Een nieuw parfum uitzoeken en kopen

Day Zero Project: Wat is het - en mijn lijst