Day Zero Project - Bijkletsen #2


Intussen loopt mijn DZP al iets meer dan vier maanden maar echt veel puntjes heb ik nog niet kunnen afstrepen. Niet dat ik er helemaal niet mee bezig ben, hier en daar 'werk' ik wel aan wat dingetjes.

Zo heb ik al vulling gekocht voor de geplande glutenvrije rolbiscuit (doel 10). Het bakken zal er hopelijk in mijn vakantie eindelijk van komen.

Volgende week hoop ik ook nog eens bij de kapper te raken, vooral voor een kleurtje want van de lengte mag niet zoveel af aangezien ik nog steeds het voornemen heb om een staart te doneren aan Think Pink (doel 22). Dat plan heb ik eigenlijk al een tweetal jaar, maar net als ik bijna de vereiste lengte heb, verhogen ze dat minimum weer. Eerst was het 20 cm die 25 werd, en dan vanaf mei dit jaar is het minimum 30 cm haarlengte die je moet bezorgen. Dus dat nieuwe kapsel (doel 23) zal nog wel een hele poos op zich laten wachten vrees ik aangezien ik momenteel op zo'n 24 cm ben (schat ik).

Doel 50, de nieuwe, 'onbekende' plant in de tuin planten, vraagt helaas een nieuwe poging aangezien de eerste plant niet aangeslagen is en dus gewoon verdorde.
Wel heb ik intussen zaadje te pakken gekregen van de vaste plant die ik vanaf zaad wil opkweken (doel 51) en dan hopelijk wel in leven kan houden.

Nu het zomerseizoen op tv weer begonnen is en er weinig boeiends op tv is of de zoveelste heruitzending, kijken we weer veel vaker een dvd. Zo gaan de afleveringen van 'A touch of Frost' er gestaag door en kan ik binnenkort wellicht doel 91 ook afstrepen.

En over zomer gesproken... we hebben al zo'n mooi weer gehad. Hopelijk is dat binnen een paar weken ook nog zo wanneer ik vakantie neem.
Al op de wenslijst staat het maken van een skatetocht (doel 81). Toen ik een paar weken terug op controle ging bij de dokter kreeg ik groen licht om weer voorzichtig op te bouwen met sporten. Zo blij dat ik daarmee ben! Geen explosieve sporten (dat inline hockey laten we maar voor wat het is) maar een rustige skatetoer is toegestaan :)!

Dus voor nu nog even doorbijten met het werk en dan hopelijk genieten van wat ontspannende vakantie en een paar doelen van mijn lijst...

Hebben jullie al vakantie?

Reacties

 1. Ik heb geen vakantie omdat ik pas terug begonnen ben met werken. Ik bekijk nog hoe het verloopt alvorens ik enkele dagen verlof in plan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O ja, als je ergens pas begonnen bent, is gelijk vakantie plannen misschien niet mogelijk. Maar hopelijk kan je toch af en toe een dagje nemen zodat je ook wat kan genieten van de zomer.

   Verwijderen
 2. Mooi dat je je haar wil doneren! Ik wist niet dat het al 30 cm moet zijn. Wel veel! En mag je gekleurd haar doneren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé, 30 cm is echt lang. Ik vind mijn haar nu al zo lang en ik ben er nog niet...
   Gekleurd haar zou moeten mogen volgens de 'regels': https://www.geefomhaar.be/schenk-je-haar
   Maar dat kleuren van mij is maar met kleurshampoo, dus na een tijd (voor mijn gevoel altijd veel te snel) wast het er weer uit.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Day Zero Project #12 - 20. Midweek Limburg in bungalowpark

Day Zero Project #9 - 35. Een nieuw parfum uitzoeken en kopen

Day Zero Project: Wat is het - en mijn lijst