Day Zero Project '21 #19 - Doel 99: Een bezoekje brengen aan de Kringloopwinkel

Naar de plaatselijke kringloopwinkel gaan: dat was iets dat al lang op het verlanglijstje stond. Gisteren is het er dan eindelijk van gekomen!

Ik moet bekennen dat ik altijd een beetje overweldigd word door Kringloopwinkels. Er is zoveel op een al bij al beperkte ruimte en het staat er vaak wat chaotisch bij. Dat is natuurlijk ook wel een deel van de charme van zo'n kringwinkel. Dat het best druk was op het moment dat we er waren, speelt natuurlijk ook nog mee in dat gevoel.

Er stonden een aantal dingen op het uitkijk-lijstje: een mooie kader / lijst, een bijzettafeltje, bloempotjes voor kamerplanten en een topje voor onder een recent gekochte blouse.

Helaas, voor die kader / lijst vonden we niets passends en ook qua bijzettafeltje was er niets geschikt voor waar wij het zouden willen hebben.

Er was wel heel veel kleding, ook mooie schoenen en sandalen (maar niet in mijn maat). Een geschikt topje vond ik niet direct maar ik ga nog een keer alleen terug gaan, om op mijn gemak te kunnen kijken = zonder man erbij ;-).

De buit is beperkt gebleven: een bloempotje en wat niet op de lijst stond: twee schattige beeldjes die ik een plaats wil geven, op de tuintafel achteraan en op het plantenrekje.

Ik kwam ook nog in de verleiding door de boeken van 'De vijf'. Jeugdsentiment voor 50 cent per boekje. Nu heb ik nog weerstaan maar ik vermoed dat ik de volgende keer er toch een aantal meebreng ;-).

Zelfs al heb ik dan niet veel gekocht, het was een fijn uitje. Meer moet dat eigenlijk niet zijn, zo'n uurtje rondstruinen. 

Ga jij graag naar de Kringloopwinkel?


Reacties

 1. Ja ik kom er graag alleen weinig tijd voor... Wil er zeker van de week weer eens heen. Ik koop er vaak dingen voor Noa maar ook voor mezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hopelijk ben je er die week geraakt en heb je heerlijk kunnen snuisteren.
   En ja, het is wel iets waar je tijd voor moet maken hé, want het is vaak een beetje zoeken.

   Verwijderen
 2. Slim om met een lijstje te gaan. Anders kun je inderdaad overweldigd raken en tot niets komen is mijn ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oef, blij dat het wat herkenbaar is, dat soms overweldigende. Hoewel dat natuurlijk ook het leuke eraan is. Haha, beetje dubbel allemaal :)

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Day Zero Project '21 #9 - 61. Grote schoonmaak doen in de hobbykamer en het er gezelliger maken

Day Zero Project '21 #6 - 94. Een nieuwe serie ontdekken: Broadchurch!

Day Zero Project '21 #14 - Februari update