Day Zero Project #18 - 97. De gekochte grote puzzel maken

Hoe vreemd en moeilijk deze rare Corona-tijden ook zijn, af en toe komt iets positiefs eraan om de hoek.
Zo had ik december vorig jaar een grote puzzel gekocht maar het maken ervan was wegens gebrek aan een geschikte ondergrond er nog niet van gekomen.
Voor mij verandert er niet zo heel veel met de maatregelen. Ik werkte ervoor ook al gewoon van thuis, zonder collega's. Enkel de afspraken om de ontwerpen te bespreken gaan nu per mail in plaats van hier bij mij thuis. Ook vrienden uitnodigen kan nu niet.
Dus dat wilde zeggen dat we de grote tafel in de eetplaats wel even konden 'missen' en ik best wel met de puzzel kon starten!

Op 31 maart ben ik er aan begonnen.

Het ging eigenlijk best vlot want dit had ik al op 5 april.

Op 11 april was ik al over halfweg.

Twee dagen later was er nog maar een heel klein stukje te gaan.

En nog eens een dag later waren alle stukjes gelegd... 


Dit ging dus veel vlotter dan verwacht. 't Is eigenlijk niet zo'n moeilijke puzzel maar wel erg leuk door het thema. Intussen zit ie weer in de doos, hij gaat nog op rondreis langs mijn zus en daarna naar mijn vader (of omgekeerd) die hem ook graag een keer willen maken.
Het kriebelt wel om aan een nieuwe te beginnen. Alleen is daar een praktisch probleem bij: met de maatregelen is blijkbaar iedereen aan het puzzelen geslagen en is er een echte puzzel-schaarste bij de online winkels... 

Vind jij puzzelen ook zo ontspannend?

Reacties

 1. Oh wauw! Hij is wel mooi geworden. Ik hou zelf helemaal niet van puzzelen maar dit eindresultaat ziet er wel erg tof uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, Sas :)
   Het leukste vond ik zo als je een stukje met echt heel herkenbaar een (onderdeel van) diertje had vb de paardenhoofden of een apensnoetje.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Day Zero Project '21 #9 - 61. Grote schoonmaak doen in de hobbykamer en het er gezelliger maken

Day Zero Project '21 #6 - 94. Een nieuwe serie ontdekken: Broadchurch!

Day Zero Project '21 #14 - Februari update